previous arrow
next arrow
Slider

De oorsprong

Vierholten, zo werd Vierhouten vroeger genoemd. De naam zou verwijzen naar de vier bossen die rondom het dorp liggen.Dit zouden dan het Vierhouterbos, het Vreebos, het Elspeterbos en het Gortelsebos zijn. Aan de waarheid van deze theorie wordt getwijfeld, maar toch is deze verklaring van de naam Vierhouten de meest gebruikte. Een andere theorie is dat de naam afkomstig zou zijn van de Nunspeter familie Vierholt (later Vierhout). Zij hebben vroeger schijnbaar veel landerijen gehad op de plaats waar nu Vierhouten ligt.
Bron: www.dorpvierhouten.nl
In dit prachtige, bosrijke en gezellige dorp kunt u helemaal tot rust komen. Bijvoorbeeld in onze vakantiewoning Bereklauw. In de nabijheid van weilanden en bossen en toch vlakbij de dorpskern van Vierhouten.

Huisje Bereklauw

Vrij uitzicht op beschermd natuurgebied
Bereklauw is een 4 persoons vakantiehuisje van 50 m2, waar je ’s morgens vanaf je eigen terras of vanuit de woonkamer de zon kan zien opkomen. Voorzien van 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een comfortabel tweepersoons bed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Een prima douche met spiegel, kastje en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.
Verder onder andere draadloos internet, flatscreen TV, radio, koffiezetapparaat en wasmachine. Supermarkt en restaurants op loopafstand.

Contact

0577 – 411722 / 0651919492, info@immestee.nl

Fam. Oosterwijk, van harte welkom